Uitfasering PlanCare Dossier

De afgelopen periode zijn veel organisaties druk bezig geweest met het voorbereiden van de migratie van PlanCare Dossier naar PlanCare 2. Momenteel zijn er diverse klanten die deze overstap al gemaakt hebben. Inmiddels is ook de eerste grote organisatie succesvol overgestapt en registreert en declareert deze organisatie met PlanCare 2.

Naast het inrichten van de contractenstructuur, het implementeren van Relatiebeheer en de Activiteitenagenda zijn de eerste resultaten van de declaraties ontvangen. Deze zien er veelbelovend uit. Op basis van de eerste aanleveringen kunnen we stellen dat we de kwaliteitsstandaard die u gewend was vanuit PlanCare Dossier ook realiseren met PlanCare2.

We zien dan ook alle uitfaseringen die er voor de komende weken gepland staan met vertrouwen tegemoet.

Ondersteuning vervolg uitfasering
De separate opleiding ‘Productieregistratie Applicatiebeheer’ is inmiddels geïntegreerd in het algemene trainingsaanbod. Hiervoor hebben we de duur van deze training uitgebreid naar 2 dagen.
Bent u geïnteresseerd dan kunt u zich via onze website inschrijven.

Voor de administratieve gebruikers van onze applicatie zijn er ook nog een drietal trainingen gepland. Ook hiervoor kunt u zich inschrijven via onze website. Start u na de vakantieperiode met de laatste voorbereidingen voor de migratie, vergeet dan niet de laatste documentatie op te vragen.