Fierit Plancare – Innoveren met e-health

Geachte heer/mevrouw,

Zoals eerder aangekondigd vind binnenkort het webinar ‘Innoveren met e-health’ plaats. Eerder is gecommuniceerd dat dit webinar zal plaatsvinden op donderdag 28 mei om 16:00 uur. Echter, dit webinar is verplaatst naar donderdag 4 juni om 16:00 uur.

We ontmoeten u graag online tijdens dit webinar op deze nieuwe datum! 

Innoveren met e-health
Vooral door de ontwikkelingen van de laatste maanden heeft het gebruik van e-health een enorme vlucht genomen. Tenzinger, de nieuwe moedermaatschappij van Fierit PlanCare, heeft een enorme innovatiecapaciteit. Eén van de innovatiespeerpunten is e-health.

In dit webinar vertellen we de over de e-health-innovaties die binnen Tenzinger worden ontwikkeld binnen de productenreeks wellbee. De e-health-producten van Serviant, dat ook recentelijk is overgenomen door Tenzinger, zullen ook aan de productenreeks van wellbee worden toegevoegd. Zo ontstaat een uitgebreid spectrum van e-health-tools voor alle opdrachtgevers van Tenzinger.

Uiteraard zal wellbee ook worden ontsloten voor de opdrachtgevers en gebruikers van Fierit PlanCare. Daarom neemt Boris Hololtcheff, CEO van Tenzinger, graag de gelegenheid om u op donderdag 4 juni om 16:00 uur tijdens dit webinar mee te nemen in:

  • De e-healthstrategie van Tenzinger;
  • Een introductie van de wellbee e-healthtools;
  • Onze e-health-ontwikkelstrategie.

Het webinar duurt ongeveer een uur en u krijgt uiteraard ook de mogelijkheid om vragen te stellen.

Meld je snel aan via het formulier!