Over ons

Wie zijn wij?

Per maart 2020 is De Heer Software onderdeel van Tenzinger en gaan wij verder onder de naam Fierit Plancare.

Fierit Plancare ontwikkelt, verkoopt en implementeert kwalitatief hoogstaande producten en diensten voor de Nederlandse gezondheidszorg. Deze zijn innoverend, flexibel en betrouwbaar. De cliënt, zijn verwanten en zorgmedewerkers staan hierbij centraal.

Langdurige relaties

Fierit Plancare ondersteunt bedrijven en instellingen met hun bedrijfsprocessen door het aanbieden van advisering, diensten en ICT-oplossingen zoals het ECD PlanCare. Daartoe richt Fierit Plancare zich op langdurige relaties met klanten en medewerkers om zo een optimale bijdrage te kunnen leveren aan de ondersteuning van onze klanten.

Open systeem

Belangrijk voor onze klanten en medewerkers is de beweging die De Heer Software heeft gemaakt van een meer gesloten softwaresysteem naar een open systeem. Dit ondersteunt het goed integreren en samenwerken tussen en met systemen.

Hart van het zorgproces

Samenwerking is vanzelfsprekend en zien we als een kans om het product- en dienstenaanbod op een compleet en professioneel niveau aan te bieden. Fierit Plancare streeft ernaar om het hart te zijn van elk zorgproces, gebouwd op een stevig fundament van kennis, betrouwbaarheid en degelijkheid.

Tenzinger: alles is zorg

Samen met Fierit CuraMedicore, Cure4 en Vitaalpunt maakt Fierit Plancare deel uit van Tenzinger.

Tenzinger helpt zorginstellingen hun zorgprocessen te optimaliseren. Dit doen zij met ICT-oplossingen, ondersteunende diensten en de inzet van data. Gezamenlijk heeft de groep 375 medewerkers en zijn actief voor de GGZ, VVT, GZ, jeugdzorg en medisch specialistische zorg. Onder de paraplu van Tenzinger hebben we als groep meer slagkracht en het biedt geweldige perspectieven om gezamenlijk de digitale strategie van onze klanten verder in te vullen.