Over ons

Wie zijn wij?

De Heer Software ontwikkelt, verkoopt en implementeert kwalitatief hoogstaande producten en diensten voor de Nederlandse gezondheidszorg. Deze zijn innoverend, flexibel en betrouwbaar. De cliënt, zijn verwanten en zorgmedewerkers staan hierbij centraal.

Langdurige relaties

De Heer Software ondersteunt bedrijven en instellingen met hun bedrijfsprocessen door het aanbieden van advisering, diensten en ICT-oplossingen zoals het ECD PlanCare. Daartoe richt De Heer Software zich op langdurige relaties met klanten en medewerkers om zo een optimale bijdrage te kunnen leveren aan de ondersteuning van onze klanten.

Open systeem

Belangrijk voor onze klanten en medewerkers is de beweging die De Heer Software heeft gemaakt van een meer gesloten softwaresysteem naar een open systeem. Dit ondersteunt het goed integreren en samenwerken tussen en met systemen.

Hart van het zorgproces

Samenwerking is vanzelfsprekend en zien we als een kans om het product- en dienstenaanbod op een compleet en professioneel niveau aan te bieden. De Heer Software streeft ernaar om het hart te zijn van elk zorgproces, gebouwd op een stevig fundament van kennis, betrouwbaarheid en degelijkheid.

Een unieke samenwerking; Wij verbinden zorg

De Heer Software vormt samen met De Heer Medicom en Serviant de De Heer Groep.

Wij leveren oplossingen op het gebied van Zorgdomotica, ECD (PlanCare), eHealth en online communicatie. Vanuit onze samenwerking en jarenlange ervaring in de zorg, kunnen we u een breed palet aan oplossingen bieden die optimaal met elkaar zijn geïntegreerd.

Visie

De Heer Groep faciliteert en investeert in haar bedrijven om toonaangevend te zijn met toegevoegde waarde voor klanten. We zoeken samenwerking als volwaardige partners. Dat doen wij met passie en respect voor de mens: eerlijk, betrouwbaar en toegankelijk.

Missie

De Heer Groep bestaat uit bedrijven met de focus op zorg en welzijn. Onze efficiënte doeltreffende oplossingen dragen bij aan de gemeenschappelijke koers: “Wij verbinden zorg”.