Oud word je niet van vandaag op morgen. PlanCare ondersteunt bij iedere stap.

De zorg voor ouderen is bij u in goede handen. Of het nu gaat om zorg thuis bij de cliënt, een leuke en zinvolle dagbesteding of voor zorg en behandeling intramuraal.

Producten »

PlanCare, ECD voor de ouderenzorg

 

PlanCare is het Elektronisch Cliënten Dossier (ECD) voor de Verzorging, Verpleging en Thuiszorg. Van registratie tot declaratie, van intake tot zorgplan en evaluatie. Iedereen werkt binnen één dossier. PlanCare ondersteunt meerdere zorgvisiemodellen en classificatiesystemen naast elkaar of afzonderlijk in het dossier. De geleverde zorg wordt met één handeling in het dossier en in de productieregistratie geregistreerd vanuit de overzichtelijke agenda’s en formulieren. En PlanCare ondersteunt ook nog eens alle declaratiestromen. Zelfsturende teams kunnen eenvoudig hun eigen planning opstellen en aanpassen.

Waarom kiest de ouderenzorg voor PlanCare?

  • Alle disciplines werken binnen één gezamenlijk dossier.
  • Gedegen en betrouwbaar declaratiesysteem.
  • Volledige ondersteuning van procesgericht werken.
  • Open systeem; integraties mogelijk met veel andere systemen.
  • Goede zorgondersteuning door toepassing van bijvoorbeeld het zorgleefplan.
  • Faciliteren van toepassing classificatiesystemen zoals bijvoorbeeld OMAHA en ICF.

PlanCare Cliënten- en verwantenportaal

Zicht op de zorg voor vader of moeder

Hoe laat kwam de thuiszorgmedewerkster ook al weer? Wat is er de vorige keer met de wijkverpleegkundige afgesproken? Ik wil toch nog iets kwijt over de afspraken die ik heb gemaakt over de zorg. Eenvoudig in te zien en te regelen via het Cliëntenportaal van PlanCare. Op een veilige manier aanmelden en rapportages lezen, de agenda inzien of een bericht schrijven in het dossier. Voor cliënt en de verwanten via het web of een app.

Meer over het Cliënten- en verwantenportaal »

PlanCare Web

Onderweg alvast de agenda bekijken

Zorgmedewerkers werken met veel inzet en passie voor hun cliënten. Dan wil je zo min mogelijk tijd kwijt zijn met administratie. En je wilt beschikken over de relevante zorginformatie van je cliënt op ieder moment dat dit nodig is.
Inzage in agenda’s, verantwoording van tijd of het registreren van metingen. PlanCare Web maakt het mogelijk overal en altijd.

Meer over PlanCare Web »

Communicatieplatform

Integraties met ondersteunende systemen

Minder kans op fouten en minder administratieve lasten door gegevens maar één keer in te voeren. En de vrije keuze voor ondersteunende systemen die het beste passen bij uw organisatie. Met ons communicatieplatform kunnen we alle systemen met import- en exportfunctionaliteit integreren.

Meer over het Communicatieplatform »

 

Wilt u ook weten wat onze software voor uw medewerkers en cliënten kan betekenen?

Neem contact met ons op »