Ons beleid in verband met het coronavirus

UPDATE 16 maart

Vanzelfsprekend houden we de ontwikkelingen in verband met het Coronavirus goed in de gaten. We stellen u graag op de hoogte van ons beleid en onze maatregelen. Deze maatregelen gelden vanaf vandaag tot en met 6 april. We laten ons leiden door de adviezen en richtlijnen van het RIVM en hebben hierbij de update van zondag 15 maart meegenomen. Indien de richtlijnen veranderen, stellen we onze maatregelen zo nodig bij.

We blijven in de lucht
Al onze dienstverlening en activiteiten gaan door. Wij zorgen voor de continuïteit en beschikbaarheid zoals u die van ons gewend bent.

De support afdeling blijft bereikbaar en onze medewerkers helpen u graag via ons klantportaal.

Onze afspraken gaan telefonisch of online door
We weten dat onze dienstverlening belangrijk is voor onze opdrachtgevers. Afspraken, implementatiesessies en trainingen bij of met onze opdrachtgevers vinden zo veel mogelijk online doorgang. We nemen bij elke afspraak,  implementatiesessie of training vooraf contact op of de mogelijkheid bestaat de afspraak telefonisch of online te doen. Afspraken verplaatsen we alleen als dat echt niet anders kan. Op onze dienstverlening kunt u dus blijven vertrouwen.

Evenementen zijn online, of worden verplaatst.
Bij evenementen bij en door De Heer Software wordt per evenement bepaald of het evenement online doorgang zal hebben of dat het evenement wordt verplaatst. Iedereen die ingeschreven staat als deelnemer wordt vooraf goed op de hoogte gebracht.

Heeft u vragen? Neem contact op met uw accountmanager of met de Support afdeling. We staan u graag te woord.