PlanCare voor dat steuntje in de rug, op die momenten dat het nodig is.

Iedereen kan in het leven soms wel een steuntje in de rug gebruiken om met de juiste begeleiding en ondersteuning weer het leven te gaan leiden en beleven naar eigen vermogen. Daar zet elke medewerker binnen de GGZ zich dagelijks voor in. Of het nu gaat om ambulante begeleiding of behandeling, inzet van eHealth of intramurale zorg en behandeling.

PlanCare, ECD voor de GGZ

Van registratie tot declaratie, van intake tot ondersteuningsplan en evaluatie. Iedereen die is betrokken bij de zorg en behandeling van de cliënten en werkt binnen één dossier. PlanCare ondersteunt meerdere zorgvisiemodellen en classificatiesystemen naast elkaar of afzonderlijk in het dossier.

De geleverde zorg wordt met één handeling in het dossier en de productieregistratie geregistreerd, vanuit overzichtelijke agenda’s en formulieren. PlanCare ondersteunt ook nog eens alle declaratiestromen, inclusief DBC en DDBC

Waarom kiest de GGZ voor PlanCare?

  • Alle disciplines werken binnen één gezamenlijk dossier.
  • Gedegen en betrouwbaar declaratiesysteem.
  • Volledige ondersteuning van procesgericht werken.
  • Open systeem; integraties mogelijk met veel andere systemen.

PlanCare Cliënten- en verwantenportaal

Altijd en overal inzicht in het eigen dossier

Hoe laat kwam de ambulant begeleider ook al weer? Wat is er de vorige keer met de arts besproken? Eenvoudig berichten sturen en ontvangen van zorgmedewerkers en cliënten of verwanten. De agenda inzien of rapportages lezen. Veilig inloggen via een website of een App. In het Cliëntenportaal kan het allemaal.

Meer over het Cliënten- en verwantenportaal »

PlanCare Web

Onderweg alvast de agenda bekijken

Zorgmedewerkers werken met veel inzet en passie voor hun cliënten. Dan wil je zo min mogelijk tijd kwijt zijn met administratie. En je wilt beschikken over de relevante zorginformatie van je cliënt op dat moment dat het nodig is.
Inzage in agenda’s, verantwoording van tijd of het registreren van metingen. PlanCare Web maakt het mogelijk overal en altijd.

Meer over PlanCare Web»

Communicatieplatform

Integraties met ondersteunende systemen

Minder kans op fouten en minder administratieve lasten door gegevens maar één keer in te voeren. En de vrije keuze voor ondersteunende systemen die het beste passen bij uw organisatie. Daarom hebben we bij het ontwikkelen van PlanCare er rekening mee gehouden, dat er op een slimme en veilige manier gegevens kunnen worden uitgewisseld, met andere systemen en applicaties. Met ons communicatieplatform kunnen we alle sytemen met import- en exteporftfunctionaliteit integreren.

Meer over het Communicatieplatform»

Wilt u ook weten wat onze software voor uw medewerkers en cliënten kan betekenen?

Neem contact met ons op »