Solutions

Solutions houdt zich bezig met integratie aspecten rondom het door u gebruikte Electronisch Cliënten Dossier. Daarnaast kunnen integraties in bredere zin tussen bijvoorbeeld niet-ECD gerelateerde applicaties binnen uw organisatie worden verzorgd.

 

Samenwerking

Met de toenemende digitalisering in de zorg groeit ook het applicatielandschap, toch leveren systemen en handige apps niet altijd wat er wordt beloofd. De onderliggende processen zijn vaak applicatie overstijgend. Dat vergt het nodige aan integratie en samenwerking tussen leveranciers. Daarnaast worden de eisen die worden gesteld op het gebied van privacy en security steeds strenger.  De Heer Software richtte speciaal voor dit vraagstuk Solutions op.

Communicatieplatform

Integraties worden ingericht op basis van het Communicatieplatform van De Heer Software. Dit wordt aangeboden als een schaalbaar ‘managed platform’. Waarbij ‘pay-per-use’ prijsmodel en ‘Enterprise features’ beschikbaar komen zonder de bijbehorende initiële investering.

Het Communicatieplatform kan worden aangeboden in een Cloud omgeving of ‘On premise’ bij de zorgorganisatie, of een combinatie van beide.

Hiermee kunnen integratievraagstukken snel en adequaat worden ingevuld. Waarbij monitoring, continuïteit en privacy gewaarborgd zijn.

Een belangrijke pijler hierbij is de open architectuur zoals bijvoorbeeld PlanCare dit biedt (middels WebAPI’s), maar ook andere vormen van integratie binnen uw applicatielandschap zijn mogelijk.

 

 Lees hier meer over het Communicatieplatform»

Dienstverlening Solutions

  • Consultancy op het gebied van opstellen vise en beleid informatie-architectuur en integratiestrategie.
  • Consultancy op het gebied van integratie ontwerp en realisatie.
  • Ontwikkelen en realiseren van integratieoplossingen.
  • Leveren schaalbaar (Managed) Platform’.
  • Proactieve monitoring en beheer van integratieoplossingen.

Voorbeelden van integraties en koppelingen

HRM

Automatiseren personeelsmutaties

Uw HRM systeem is het bronsysteem voor mutaties in PlanCare. Minder adminstratieve lasten, autorisaties altijd up-to-date waardoor ook de privacy beter is gewaarborgd. Dit geeft extra mogelijkheden zoals ‘Just in Time’ autorisatie. Medewerkers zijn alleen geautoriseerd voor die afdelingen waar zij op een dag werkzaam zijn.

Rooster en HR systeem met PlanCare

Meer zicht op tijdregels en inzet

Door meerdere systemen met elkaar te integreren; Rooster- en HR systeem met PlanCare krijgt u meer grip op de capaciteitsplanning en zijn uw medewerkers minder tijd kwijt aan administratieve taken. Belangrijk voordeel is minder kans op fouten in bijvoorbeeld de salarisafrekening, daarnaast kan worden ingeregeld dat medewerkers niet onder hun niveau worden ingezet.

EVS integratie met PlanCare

Sneller medicatie voorschrijven.

Door een single sign on koppeling kunnen de artsen binnen uw organisatie sneller medicatie voorschrijven met het Elektronisch Voorschrijf Systeem. Met één druk op de knop vanuit het cliëntendossier binnen PlanCare wordt het EVS opgestart van de betreffende cliënt. Integraties beschikbaar met alle gangbare systemen zoals; Medimo, NCare en Farmed RX.

"Heeft u een vraag over de mogelijkheden van Solutions voor uw organisatie? Mijn collega's en ik helpen u graag verder!"

Neem contact met mij op!