Shared Services

De specialisten van Shared Services houden zich bezig met het verzorgen van administratieve taken voor zorgorganisaties. Of het nu gaat om het (gedeeltelijk) overnemen van de cliënt administratie, het gehele digitale berichtenverkeer, CAK aanlevering of het declareren van de geleverde zorg.

De Heer Software heeft jarenlange ervaring met de ondersteuning van de administratie voor zorginstellingen. Wij kunnen u dit werk uit handen nemen en zorgen dat u zich kunt concentreren op uw primaire taak; het leveren van kwalitatief hoogwaardige zorg.

Voor elke organisatie een passende oplossing

De Heer Software neemt, vanuit haar Shared Service Center, inmiddels voor tientallen grote, middelgrote en kleinere zorginstellingen deze ‘’zorg’’ uit handen.

Ook is het bijvoorbeeld mogelijk om alleen voor specifieke berichtsoorten zoals Forensische zorg het berichtenverkeer te verzorgen.

Speciaal voor kleinere zorgondernemers is er MijnZorgdeclaratie.nl. Al vanaf één cliënt verzorgen wij het gehele berichtenverkeer, inclusief de declaratie voor u (inclusief CAK aanleveringen).
We gaan graag met u in gesprek over de mogelijkheden voor uw organisatie.

Ontdek de meerwaarde van Shared Services

  • Bewezen betrouwbaar.
  • Méér dan 99% goedkeuringen bij de eerste aanlevering.
  • Ondersteuning en advies bij wijzigende wet- en regelgeving.
  • Ervaren, betrokken en goed bereikbare helpdeskmedewerkers voor uw vragen.

 

 

"Wilt u weten wat Shared Services voor uw organisatie kan betekenen? Mijn collega's en ik helpen u graag verder!"

Neem contact met mij op!