Opleidingsmogelijkheden

Het aanbod van opleidingen van De Heer Software is praktijkgericht om het gebruik van PlanCare binnen uw organisatie zo goed mogelijk te ondersteunen. 

Trainingen en Kennissessies worden verzorgd door docenten die de zorgpraktijk door en door kennen. Daarnaast is er ruimte voor onderlinge uitwisseling zodat u ook kunt kennismaken en leren van mededeelnemers.

Zo kunt u morgen direct aan de slag met wat u vandaag geleerd heeft!

 

Praktijkgericht en zelf aan de knoppen

Trainingen

De trainingen van De Heer Software zijn erop gericht de standaard functionaliteiten toe te lichten met als doel de software optimaal te kunnen gebruiken om zo het maximale rendement te kunnen behalen.

Onze trainingen zijn samengesteld aan de hand van demo’s en casuïstiek. Er is voldoende ruimte voor eigen inbreng.

Tenzij anders vermeld is het niet noodzakelijk dat deelnemers beschikken over kennis van of ervaring met de software.  Deelnemers met ervaring zullen merken dat de training helpt de kennis van de applicatie te verdiepen.

Naar agenda »

Themagerichte verdieping

Kennissessies

In korte, intensieve sessies wordt er dieper op een thema ingegaan. Deze kennissessies zijn bedoeld voor specifieke doelgroepen. Kennissessies hebben meer het karakter van een hoorcollege en er is minder ruimte voor het zelf oefenen van de behandelde stof dan bij een training.

Naar agenda »

Online leren binnen uw eigen omgeving

eLearning

Naast de reguliere trainingen kunt u ook gebruik maken van de mogelijkheden van eLearning. Wij kunnen u ook ondersteunen bij het ontwikkelen van eLearning voor uw organisatie.

Neem contact met ons op »

Afgestemd op uw situatie

Training op maat

De Heer Software geeft niet alleen softwaregerichte trainingen, maar verzorgt ook trainingen op de inhoudelijke kant van uw professie en de wijzigingen in de landelijke wet- en regelgeving die voor uw bedrijfsvoering van belang zijn. “Trainingen op maat” afgestemd op de situatie in uw eigen organisatie zijn ook mogelijk.

Neem contact met ons op »