Trainingen, Kennissessies en eLearning

Opleidingen

Het opleidingsaanbod van De Heer Software is erop gericht de standaard functionaliteiten toe te lichten met als doel de software optimaal te kunnen gebruiken om zo het maximale rendement te kunnen behalen. Meer over Opleidingen.

Declaratiesoftware of volledig ontzorgen

Zorgadministratie en declaratie

Het volledig uit handen nemen van uw zorgadministratie en declaratie, zodat u zich als zorgverlener kunt richten op het verlenen van de allerbeste zorg voor uw cliënten. Met MijnZorgdeclaratie.nl kan dit al vanaf één cliënt. Voor grotere organisaties kan Shared Services ondersteuning bieden  voor uw cliëntenadministratie. Meer over Shared Services.

Consultancy

Advies en implementatie

Om optimaal gebruik te maken van de mogelijkheden van onze software bieden wij ondersteuning aan bij de implementatie hiervan binnen uw organisatie. Onze consultants begeleiden de klant in het optimale gebruik van onze software en zij kunnen behulpzaam zijn bij het installeren en inrichten van de applicatie in uw omgeving. Meer over Advies en Implementatie.

Solutions

Realiseren van integraties en koppelingen

Solutions is het ‘loket’ voor partners en klanten voor applicatie integratie vraagstukken binnen zorgorganisaties. Belangrijke pijlers hierbij zijn de open architectuur van PlanCare die het (middels WebAPi’s) mogelijk maakt om, op een gestandaardiseerde manier, integratievraagstukken vorm te geven. Meer over Solutions.

 

Wilt u ook weten wat onze dienstverlening voor uw organisatie kan betekenen?

Neem contact met ons op »