Zorg Initiatief

Het Zorg Initiatief is een samenwerkingsverband tussen De Heer Software, ORTEC en AFAS Software. Het Zorg Initiatief biedt een geïntegreerde totaaloplossing voor het automatiseren van de processen rondom patiënten en medewerkers. Wij menen dat toenemende marktwerking in de zorg vraagt om vernieuwde werkwijzen, waarbij een gunstige concurrentiepositie en kostenbesparingen centraal staan.

Binnen de zorg bestaat een grote noodzaak om effectiever en efficiënter te gaan werken. Minder handen moeten meer doen. Zorginstellingen kunnen bij ons terecht voor een geïntegreerde automatiseringsaanbieding:
• ECD (Elektronisch Cliëntendossier) 
• Personeels- en dienstroosterplanning
• Administratie van personele, financiële zaken en salarisverwerking
• Overkoepelende informatievoorziening (Business Intelligence)

Het Zorg Initiatief is bedoeld om de zorg te ontzorgen voor morgen. De optelsom van goede systemen en deskundig advies zorgt ervoor dat  het Zorg Initiatief de klant écht verder helpt met een kwalitatieve en betaalbare oplossing.
Dit leidt tot belangrijke kostenbesparingen, tot betere managementinformatie en dus verbetering van de kwaliteit van de zorg. De samenwerking tussen deze bedrijven betekent dat zorginstellingen nooit meer de dupe hoeven te zijn van de grenzen van individuele softwarepakketten.

Voor meer informatie, klik hier.