Organisatie

Door de flexibele opzet van diensten en producten is De Heer Software een gespecialiseerde ICT-dienstverlener voor organisaties met verschillende disciplines. Bij De Heer Software werken ruim 70 medewerkers. Deze medewerkers beschikken naast een grote automatiseringsdeskundigheid ook over praktische kennis van de branches van onze klanten.

Ons uitgangspunt is duidelijkheid naar elkaar. Als uw vraag helder is, laten wij concreet zien wat u kunt verwachten en welke middelen nodig zijn om het gewenste resultaat te bereiken. De basis voor succes is het enthousiasme en draagvlak binnen de organisaties aangevuld met onze expertise om complexe informatievraagstukken te kunnen vertalen naar betaalbare en haalbare praktijkoplossingen.

De Heer Software is onderdeel van De Heer Groep, waaronder ook de zusterorganisaties:

De Heer Medicom     
De heer Medicom levert producten en diensten die de zorg en veiligheid van medewerkers en cliënten ten goede komen. Zo biedt De Heer Medicom onder andere zorgcommunicatiesystemen, sensoren en detectoren, video-observatiesystemen en communicatie oplossingen.

De Heer Kennis- en innovatiecentrum 
In het Kennis- en innovatiecentrum wordt de kennis van de verschillende bedrijven binnen De Heer Groep gebundeld. Het Kennis- en innovatiecentrum voorziet in praktische kennis over vraagstukken die, in de sectoren waarin onze bedrijven dienstverlening aanbieden, actueel zijn. De focus van het Kennis- en innovatiecentrum ligt momenteel bij de vraagstukken die spelen binnen de sectoren gezondheidszorg, welzijn en het onderwijs.