Nieuws

Cliëntportaal PlanCare ondersteunt missie Gors

Het wettelijk recht om als cliënt je eigen zorgdossier in te zien, leidt vaak tot de nodige administratieve rompslomp bij zorgorganisaties. Het cliëntportaal van PlanCare ontsluit delen van het elektronisch cliëntendossier via internet, en is daarmee een even eenvoudige als efficiënte oplossing. De Zeeuwse zorgorganisatie Gors startte in oktober met een pilot. Het uitgangspunt dat het cliëntportaal de visie moet ondersteunen, was daarbij leidend. 

 Lees meer...
ZekeREzorg 1 en 2

PlanCare gecertificeerd! De toetsing heeft plaatsgevonden volgens de publicaties ZekeREzorg 1 en 2, aangevuld met een beoordelingskader gericht op het ontwikkelproces. Certificering PlanCare NOREA-normering.

 Lees meer...
Koppeling G2 Paramedici met Fytek

G2 Paramedici heeft nu een koppeling met Fytek Huiswerkoefeningen en trainingsschema’s.

 Lees meer...
Eén loket voor vraag en oplossing

Met de toenemende digitalisering in de zorg groeit ook het applicatielandschap. Toch leveren systemen en handige apps niet altijd wat er wordt beloofd. De onderliggende processen zijn vaak applicatie-overstijgend. En dat vergt het nodige aan integratie en samenwerking tussen leveranciers. De Heer Software richtte speciaal voor deze niche Solutions op. Eén loket voor klanten en partners met vraagstukken in het verlengde van het ECD; én voor oplossingen!

 Lees meer...

Twitter

Label