Nieuws

Koninklijke Visio bekrachtigt samenwerking met De Heer SoftwareMet de ondertekening van de overeenkomst voor de PlanCare Suite voor drie jaar bekrachtigt Koninklijke Visio haar samenwerking met De Heer Software. Met de keuze voor de volledige PlanCare Suite worden de medewerkers van Koninklijke Visio nog beter in staat gesteld om hun dagelijkse werkzaamheden voor de cliënten uit te voeren.

 Lees meer...
Gala avond United by Music


Bent u onze gast tijdens deze swingende muziekavond? 


De Heer Software is de trotse partner van United by Music. United by Music bestaat uit verschillende professionele bands met bijzondere muzikanten die swingende muziek maken. Neem hier alvast een voorproefje.

Elk jaar organiseert United by Music een aantal gala-avonden in Sliedrecht. Tijdens een drie gangen diner kunt u genieten van de optredens. En natuurlijk kan er gedanst worden! 
Wilt u samen met uw collega's of partner hierbij aanwezig zijn? 
De Heer Software heeft een aantal plaatsen beschikbaar voor relaties. Dus reageer snel en wellicht bent u onze gast! 

Wanneer:  donderdag 12 april
Waar: De Lockhorst, Sportlaan 1 te Sliedrecht
Ontvangst 17.30 uur
Show: 18.00-22.30 uur

U kunt zich hier inschrijven.  
Terugblik inspiratiemiddag Wij verbinden zorg

 

 

2 november j.l. ontmoetten ruim 100 medewerkers van zorgorganisaties elkaar in het MindCenter in Utrecht. In verschillende workshops werden ervaringen uitgewisseld en nieuwe ontwikkelingen besproken. We kijken terug op een geslaagde middag!

'Leuke leerzame bijeenkomst in een verfrissende omgeving'
'Prima middag, voor herhaling vatbaar'
'Over het algemeen een hele leuke inspirerende middag'

De bezoekers waardeerden deze middag met een 8!
Bekijk hier een impressie van de middag

 

 

 
Optimalisatie processen Activiteitencentrum

  •  

  • Met de introductie van de activiteitenagenda in PlanCare2 is de ondersteuning van de werkprocessen binnen de dagbesteding geoptimaliseerd en geïntegreerd in het cliëntdossier.  

  •  

  • Lees hier verder over de voordelen van deze oplossing en de geplande kennissessies.  


 
De Heer Software gaat 3-jarige sponsorovereenkomst aan met United by Music!


United by Music geeft getalenteerde mensen met een verstandelijke beperking de kans om op te treden voor een groot publiek. Lees hier meer over de activiteiten van United by Music. 


Conferentie "Daar zit muziek in!" op 15 november 2017

Tijdens een eendaagse conferentie kunt u kennis maken met het unieke "United by Music concept".  Voor zorgprofessionals, beleidsmakers, onderzoekers,

aanstormend muziektalent en belangstellenden. Lees hier verder.  
 
Buitenhorst verstevigt processen en kiest één totaal systeem!


 

Na een inspirerende kennismaking kunnen we een nieuwe samenwerking aankondigen: vanaf deze maand starten Buitenhorst, Novire en De Heer Software met de implementatie van één systeem voor het ondersteunen van de bedrijfsprocessen.

 

 Lees meer...
28 september Zorginnovatiemiddag M&I/Partners


M&I/Partners organiseert dit jaar de Zorginnovatiemiddag. Centraal staat de verbinding tussen ECD met eHealth, domotica, robotica en een persoonlijk gezondheidsdossier. Samen met Serviant en De Heer Medicom is De Heer Software deze middag ook present!

 Lees meer...
Samenwerking tussen AMO actieve opvang, Novire en MijnZorgdeclaratie.nl is gestart!


Novire levert met Qsuite een integraal zorg- en kwaliteitmanagementsysteem en van daaruit zorgt De Heer Software met MijnZorgdeclaratie.nl voor de declaratiestandaarden.


 Lees meer...
Goede zorg & begeleiding voor bewoners, cliënten én medewerkers!

    

Jozefoord kiest voor méér PlanCare.

Kijken naar wat iemand wél kan. Het uitgangspunt van Jozefoord. Om dit te realiseren heeft Jozefoord de samenwerking met De Heer Software verlengd en wordt deze verder uitgebreid

 Lees meer...
Amerpoort zet de voordelen van het nieuwe cliëntenportaal op een rij

 

 

 

 

Amerpoort is gestart met PlanCare 2.0 en heeft in deze video alle voordelen van het elektronisch cliëntendossier op een rij gezet.

De missie van Amerpoort is "samen werken aan een goed leven voor mensen met een verstandelijke beperking. Amerpoort begeleidt cliënten bij wonen, werken, dagbesteding, logeren en vrije tijd. Amerpoort ondersteunt ruim 2300 mensen met een verstandelijke beperking in de provincies Utrecht en Flevoland en in ’t Gooi: van jong tot oud en van licht tot ernstig meervoudig beperkt.

 
Groene Vink 2017 is behaald
Groene Vink 2017 is behaald

 

 

Met vlag en wimpel is de Heer Software weer geslaagd voor de Groene Vink. Op 8 maart nam Marnix Jongebreur, Service & Support Manager, namens De Heer Software de Groene Vink in ontvangst.

De Groene Vink is een kwaliteitsborging voor softwareleveranciers die werken met iStandaarden en wordt toegekend door het Zorginstituut Nederland. Het geeft de zekerheid dat de berichten die door PlanCare gegenereerd worden, in orde zijn.

 Lees meer...
Nieuwe woonvoorziening IJburg ondersteund door De Heer Software en Novire
Drie zorgaanbieders in Amsterdam (Cordaan, stichting Omega en Ons Tweede Thuis) realiseren samen een woon/logeerhuis op IJburg. Op deze nieuwe locatie wordt volledige begeleiding, verpleging en verzorging geboden met een hierop aansluitend aanbod aan hoogwaardige dagbehandeling voor mensen met meervoudige beperking.

Een uniek samenwerkingsverband
De dagbehandeling kan zowel in het woon/logeerhuis gegeven worden als in het dagcentrum van Omega, dat op loopafstand ligt. Het gaat om een uniek samenwerkingsverband van drie organisaties die hun krachten voor dit prachtige initiatief bundelen.
Het wordt een plek waar heel veel kennis en ervaring samenkomen met als doel topzorg te gaan verlenen. Op 17 augustus tekenden Marga Nieuwenhuijse (Omega), Eelco Damen en Henk Kouwenhoven (Cordaan) en Roel De Bruijn (OTT) de samenwerkingsovereenkomst.
 Lees meer...
Activiteiten Tapcare overgenomen door De Heer Software
Activiteiten Tapcare overgenomen door De Heer Software

Met ingang van januari 2017 zijn de activiteiten, producten en medewerkers van Tapster overgenomen door De Heer Software uit Sliedrecht.

 

Tapster en De Heer Software werken sinds 2014 samen in de joint venture ‘Tapcare’. Tapster heeft brede ervaring met het ontsluiten van dossierinformatie naar cliënten, hun netwerk en medewerkers.  Door de samenwerking met De Heer Software wordt deze ervaring aangevuld met kennis en jarenlange expertise op het gebied van de gezondheidszorg. Resultaat hiervan is dat er sneller ingespeeld kan worden op nieuwe ontwikkelingen binnen de gezondheidszorg en de mogelijkheden die Tapster biedt maximaal worden benut .


 Lees meer...
Samenwerking Novire en De Heer Software is gestart.
Samenwerking Novire en De Heer Software is gestart.

Maximale ondersteuning van het zorgproces; van het leveren tot declareren van zorg.

Door deze samenwerking kunnen alle onderdelen van het zorgproces maximaal worden ondersteund en komt er ruimte om te ondernemen. Uitgangspunt hierbij is dat de klant van de zorgorganisatie centraal staat zodat op ieder vlak mensen leidend zijn en systemen volgend, terwijl het declaratieproces volledig is geborgd.

Novire heeft een innovatieve en bewezen oplossing voor het complete zorgproces ontwikkeld waarmee ‘ klantgericht’ een krachtige manier van denken en werken wordt. De oplossing wordt praktisch in een softwareprogramma. Daarnaast neemt De Heer Software het volledige declaratieproces uit handen. Hierdoor krijgt de zorgorganisatie zicht op de klant, greep op de organisatie en ruimte om te ondernemen. Het declaratieproces wordt geoptimaliseerd en verbeterd waardoor de opbrengsten zullen toenemen.
 Lees meer...
Adullam tekent 7-jarige overeenkomst PlanCare van De Heer Software

“De nuchtere en solide uitstraling van zowel leverancier als pakket spreken ons bijzonder aan en geven vertrouwen voor de toekomst.”

Adullam heeft de mogelijkheid om de complete PlanCare Suite in haar organisatie uit te rollen. Onderdeel hiervan zijn diverse portalen zoals het Cliënten- en verwantenportaal en het Medewerkerportaal. Cliënten hebben hierdoor altijd en overal beschikbaarheid over hun persoonlijk zorgdossier waarmee de zelfredzaamheid wordt vergroot. Het Medewerkerportaal vereenvoudigt de administratieve taken. Hiermee ontstaan nieuwe mogelijkheden rondom de zorgverlening aan de zorgvragers en de betrokkenheid van het sociale netwerk daarbij.
Donderdag 19 januari tekenden de heren A. Prins, Raad van Bestuur bij Adullam, en M. de Visser, directeur bij De Heer Software de overeenkomst.

Over Adullam
Adullam is een landelijk opererende, identiteitsgebonden organisatie voor het bieden van zorg en begeleiding aan mensen met een verstandelijke beperking. De Bijbel, samen met de Drie Formulieren van Enigheid, stempelen die identiteit en zijn het richtsnoer voor haar normen en waarden.

 

Twitter

Label