Nieuws

Vanboeijen bekrachtigd samenwerking met De Heer Software
Vanboeijen bekrachtigd samenwerking met De Heer Software

Bij Vanboeijen staan de dromen, wensen en vragen van cliënten centraal. In het ontwikkelverhaal van Vanboeijen is opgenomen dat een nieuw persoonlijk plan van de cliënt geïntroduceerd wordt waarmee het werken in de driehoek wordt versterkt.

 

Voor de technische ondersteuning van het persoonlijk plan is gekozen voor PlanCare. Met de ondertekening van de overeenkomst voor de PlanCare Suite door Johan Dusseljee, directeur bedrijfsvoering Vanboeijen, en Martin de Visser, directeur De Heer Software, bekrachtigt Vanboeijen opnieuw haar samenwerking met De Heer Software.

Met de keuze voor de volledige PlanCare Suite worden de medewerkers van Vanboeijen nog beter in staat gesteld om hun dagelijkse werkzaamheden voor de cliënten uit te voeren. Na een intensief implementatieproject is een verbeterde en vereenvoudigde ondersteuningssystematiek ingevoerd. Daarnaast wordt het PlanCare cliënten- en medewerkersportaal in gebruik genomen. Hiermee beschikt de cliënt, zijn verwant/vertegenwoordiger en de medewerker altijd over de meest actuele informatie van de cliënt.

 

Ondersteuning 24-uurszorg

In een vervolgfase gaat Vanboeijen de nacht- en dagondersteuning verbinden door de integratie van PlanCare met het zorgcommunicatiesysteem ANC van De Heer Medicom zodat de medewerkers van Vanboeijen in zowel de dag- als nachtsituatie beschikken over de meest actuele cliënteninformatie 

 
Groene Vink 2018 behaald!

De Groene Vink is een kwaliteitsborging voor softwareleveranciers die werken met iStandaarden. Het geeft de zekerheid dat de berichten die binnen hun softwaresysteem gegenereerd worden, in orde zijn. Softwareleveranciers, zowel van gemeenten als zorgaanbieders en overige ketenpartijen, kunnen bij Zorginstituut Nederland een Groene Vink behalen. 

De Heer Software heeft voor iWmo 2.2, iJW 2,2 en iWlz 2.0 de Groene Vink behaald.  Meer informatie over de Groene Vink leest u hier.  
Koninklijke Visio bekrachtigt samenwerking met De Heer SoftwareMet de ondertekening van de overeenkomst voor de PlanCare Suite voor drie jaar bekrachtigt Koninklijke Visio haar samenwerking met De Heer Software. Met de keuze voor de volledige PlanCare Suite worden de medewerkers van Koninklijke Visio nog beter in staat gesteld om hun dagelijkse werkzaamheden voor de cliënten uit te voeren.

 Lees meer...
Gala avond United by Music


Bent u onze gast tijdens deze swingende muziekavond? 


De Heer Software is de trotse partner van United by Music. United by Music bestaat uit verschillende professionele bands met bijzondere muzikanten die swingende muziek maken. Neem hier alvast een voorproefje.

Elk jaar organiseert United by Music een aantal gala-avonden in Sliedrecht. Tijdens een drie gangen diner kunt u genieten van de optredens. En natuurlijk kan er gedanst worden! 
Wilt u samen met uw collega's of partner hierbij aanwezig zijn? 
De Heer Software heeft een aantal plaatsen beschikbaar voor relaties. Dus reageer snel en wellicht bent u onze gast! 

Wanneer:  donderdag 12 april
Waar: De Lockhorst, Sportlaan 1 te Sliedrecht
Ontvangst 17.30 uur
Show: 18.00-22.30 uur

U kunt zich hier inschrijven.  

Twitter

Label